Szolgáltatások

Számos erénye közül Budapesthez közeli fekvését és rendkívül jó megközelíthetőségét említenénk meg először. Különösen alkalmas konferenciák, gyülekezeti rendezvények, csapatépítő tréningek, in és outdoor tréningek, üzleti megbeszélések, egyéb vállalati rendezvények lebonyolítására, melyek megszervezésében készséggel állunk rendelkezésre.

A főépületben és környékén ingyenes Vezeték nélküli internetet (WiFi) biztosítunk.

Személygépkocsik és autóbuszok részére bőven van parkolási lehetőség.

Két konferencia termünk közül a nagyobbik 80, a kisebbik 70 fő kényelmes leültetését teszi lehetővé. Mindkét terem télen fűtött, nyáron klimatizált helység. Hangosítást, projektort, kivetítővásznat igény esetén biztosítani tudunk. Szintén igény esetén kávés/büféasztalt biztosítunk.

A professzionálisan felszerelt tágas konyha nagyobb létszámú (60 főig) csoportok étkezését is biztosítani tudja. Külső rendeléssel nagyobb létszámú csoportot is ki tudunk szolgálni.

A házhoz kb. 30 hektáros terület tartozik, melyen megtalálható egy rendkívül tiszta vízű, forrásokból táplálkozó tó, erdő, és mező, ahol a vendégek sétálhatnak, levegőzhetnek egy hosszabb ideig tartó rendezvény alatt. Távolabbi sétákat is lehet tenni, a környező erdőben. Igény szerint lehetőség van szalonnasütő-bográcsozó hely kialakítására is.

Ezen kívül van lehetőség sportolásra is – mini-focipálya, strandröplabda-pálya, ping-pong asztal, tollaslabda, erdei séta, számháború!

A jó idő beálltával lehetőség van a rendkívül tiszta vizű, forrásból táplálkozó, tóban időt tölteni, melyhez rendelkezésre áll még csónak, szörfdeszka, vízi trambulin, egy speciálisan kialakított homokos partszakasz, és a kisgyermekek kedvéért egy sekélyebb terület is.

Akár egy kiemelkedő jelentőségű családi, baráti eseménynek is méltó és emlékezetes helyszíne lehet ez a létesítmény – természet közeli, egyedi atmoszférájával, családias hangulatával.

Képek megtekintéséhez kattints ide.