Szolgáltatások

A fölöttünk elterülő kisváros, domboldalak, meghitt természeti környezet, tópart, naplemente… e hely mindenkit ámulatba ejt szépségével és nyugodtságával. Álmaid esküvőjének megrendezésére a következő lehetőségeket tudjuk felajánlani.

Polgári ceremónia

Lehetőség van rá, hogy az Őrbottyáni anyakönyvvezető kijöjjön a helyszínre, ha időben egyeztetitek a dátumot vele. Így megspóroljátok a fárasztó ide-oda rohangálást.

Egyházi ceremónia

Nincs is hangulatosabb és meghittebb annál, mint mikor kellemes időben, a lombos fák alatt, tóparton, virágokkal dekorált környezetben mondhatjátok ki a boldogító igent. A szertartáshoz igény szerint biztosítunk boltívet, főasztalt, hangosítást, melyet követhet pezsgős koccintás, gratulációk, csokordobás, vagy fotózás – ahogyan megálmodjátok.

Ha az időjárás nem teszi lehetővé, van beltéri ceremóniára is lehetőség, melyre egy kisebb, légkondicionált/fűthető, 70 fő befogadására alkalmas terem áll rendelkezésetekre.

Vacsora és programok

Szabadtéri, sátoros és beltéri vacsorára is van lehetőség. Legyen az grill party, svédasztal, állófogadás vagy hidegtálak – a lehetőségek tárháza végtelen.

A nagytermünk kiválóan alkalmas beltéri vacsora lebonyolítására – max. 90 főig. Asztalokat megegyezés szerint tudunk biztosítani.

Pihenés

Az esküvő végén központunk 13 szobájában pihenhetik ki magukat a meghívott vendégek.

Az ifjú pár szállását a nászéjszakájukon ajándékba kapják tőlünk.

Szolgáltatások

Az évek során nagyon jó kapcsolat alakult ki köztünk és professzionális partnereink között, úgyhogy az alábbi szolgáltatások megrendelésében tudunk segítségetekre lenni.

Tapasztalt dekoratőreink munkáival eddig mindenki maximálisan meg volt elégedve – és az áraik is megfizethetőek! Legyen szó menyasszonyi csokorról, vőlegény-, tanú- és szülőkitűzőkről, virágdíszítésről az autóra, dekoratőrünk minden esetben személyesen találkozik veletek akár az esküvői helyszínen, hogy oda illő, és nektek megfelelő, személyre szabott árajánlatot készíthessen.

Fotó és videó – Mindenki picit másképp, de szeretné megörökíteni a nagy napot fotó, vagy videó, esetleg mindkettő formájában. Fontos, hiszen az emlékeken, esetleg ajándékokon kívül ezek maradnak meg, dokumentálják a napot, melyet később jó felidézni. Referenciával rendelkező munkatársunk rendelkezésetekre áll, hogy igényetek kielégítse. Igény szerint fotózás és videózás mellett utómunkát és vágást is vállalnak a fiúk.

Catering – A rendezvény igényéhez alkalmazkodva catering partnerünk összeállítja menüajánlatait. Az étkeztetés lehet svédasztalos büféétkezés, vagy felszolgált tányérszervizes. Egyedi elképzelések, speciális igények, vegetáriánus menü és ünnepi menüsor összeállítása sem probléma.

Segítséget nyújtunk sátorbérlés, asztal és székbérlés, evőeszközbérlés, sminkes és fodrász, nyomdai minőségű meghívók készítése és tortarendelés ügyben is.

Pontos árajánlatot csak személyes találkozó után, konkrét igények és a létszám ismeretében tudunk elkészíteni!

Szeretettel várjuk érdeklődéseiteket a mellékelt elérhetőségeken!

Kapcsolatfelvétel itt!