Referenciák

Az Evangéliumi Pünkösdi Közösség szeptember 7.-én az Úr Rétjén tartotta országos vezetői tanácskozását. A helyszín ideálisnak bizonyult. Gyönyörű környezetben, igazi testvéri szeretettel kiszolgálva tölthettünk együtt egy napot. A csendes nyugodt hely igazán alkalmas volt arra, hogy figyelmünket az Úrra irányíthattuk. Az ország minden részéből érkezett testvérek számára a jó megközelíthetőség is áldást jelentett. Szívből tudom ajánlani gyülekezeteknek, ifjúsági csoportoknak, missziós társaságoknak, akár csupán kikapcsolódásra, de lelki elmélyülésre, testvéri tanácskozásokra is az Úr Rétjét!

Pataky Albert az EPK elnöke

Miért is ajánlom szívesen az Úr Rétjét?

A nyugodt környezet, a kulturált, igényes szállások, az étkezés minősége, a szellemi klíma tökéletes megoldás lehet mindazoknak, akik pihenni, feltöltődni szeretnének, akik keresik Isten akaratát az életükben.

Jó néhány vezetői elvonuláson, megbeszélésen voltam itt, kis és nagyobb csoportokkal együtt, s mind áldássá volt számunkra.

Lettner Gábor, EPK Reménység Gyülekezet

Több esetben voltam már az Ellelben, és minden esetben azt tapasztaltam, hogy az ott dolgozók kedvesek és segítőkészek, a környezet pedig rendkívül csendes és nagyon szép. Mindegyik ott tartózkodásom idején kifejezetten „jókat tudtam imádkozni” mert zavaró körülmény nincs a területen.

Az egyik ott tartózkodásom alatt a tó körül sétálva imádkoztam és eldöntöttem javasolni fogom a csoportunknak, hogy itt tartsuk az elvonulásunkat. A csoportunkkal ebben az időben kerestünk egy helyet, ahol két napon keresztül nyugodt és kulturált körülmények között az Úrral lehetünk. Több hely szóba került, de végül a festői táj, a kedvező ár, a nagy csend, valamint a kedves itt dolgozók miatt ezt a helyet választottuk. Az elvonulásunk során a Svájci Házban kaptunk szállást, a szobákban jól tudtunk pihenni, a konyhában tudtunk ételt, ill. teát készíteni.

2010. október végén töltöttünk páran egy fantasztikus hétvégét az Ellel-ben! Nem fogok nagy szavakat írni, hogyan látogatott meg minket az Úr, csak annyit mondok a változások tesznek bizonyságot arról, hogy az Úr tényleg meglátogatott minket.

Tervezzem, hogy a rendszeres elvonulásainkat itt fogjuk tartani.

Kádár Miklós Aratás Gyülekezet