Megközelítés

Tömegközlekedési eszközzel

Őrbottyán megközelíthető távolsági busszal Újpest Városkaputól. A Metróból a XIII. ker. felé vezető kijáratnál kell kijönni. A volánbusz menetrendet itt találod. A Református Gyermekotthon megállónál kell leszállni. Vonat is indul a Nyugati pályaudvarról Őrbottyánba. Kb. 30 perc séta az Úr Rétje a vasútállomástól. Menetrend itt.

Autóval

Autóval az M3-as autópálya kivezető szakaszán Miskolc irányába kell haladni a 12-es km-ig, (eddig nem kell fizetni útdíjat) a Shell kút után jobbra az M0-ás Fót/Vác felé menő  részét kell irányba venni, majd Fót felé ki kel hajtani. A Fót táblát tovább követve két körforgalmon át Fótra beérni. Fóton belül a főutat kell követni és a Fóti Gyermekvárost elhagyva a jelzőlámpánál jobbra fordulni Csomád- Veresegyház irányába. Csomádon követni kell a főutat (Veresegyház felé NE fordulj le!). Az Őrbottyán tábla után kb. 100 méterre a Református Gyermekotthon mellett kell bejönni egy zöld kovácsoltvas kapun. Nem sokkal a kapu előtt van egy lila tábla “Úr Rétje, Ellel East” felirattal.

Térképet itt találsz.

GPS: 47°40’46.20″N / 19°15’23.61″E.

Gödöllő felől a következő irányt kell követni: Gödöllő-Szada-Veresegyház-Őrbottyán. Az őrbottyáni körforgalomban balra kell fordulni majd kb. 400 m után ismét balra a lila táblánál “Úr Rétje, Ellel East” felirattal.